On IT ApS
 
IT-Hotline: +45 70 200 955

     
YDELSER & INFO Forside  >  Konsulentydelser  >  Web
     
Nyhedsbrev

 
 
Banner
 

Design og implementering af hjemmeside

Design
En hjemmeside skal afspejle virksomhedens værdier og stil. Den skal være hurtig at navigere på, brugervenlig og indeholde relevant information for brugeren. Vi hjælper dig med at finde din hjemmesides rigtige udtryk, opbygning og informationsindhold.

Implementering
Hjemmesidens indhold og layout styres gennem et "Content Management System" (CMS). Alle ændringer (tekst, menuer, billeder, osv.), du foretager på hjemmesiden, foregår også gennem CMS'et. Der findes flere forskellige CMS'er målrettet specifikke behov. Vi arbejder primært med Typo3, som et åbent og anerkendt system, der ikke låser dig til en specifik leverandør. Vi hjælper med rådgivning, udvikling og implementering - og i de tilfælde, Typo3 ikke er det rigtige valg for dig, hjælper vi dig videre til et andet system og evt. en anden udvikler.

Hosting
For at dine kunder kan finde din hjemmeside på internettet, skal CMS'et ligge ("hostes") på en sikker, stabil server, der er forbundet til internettet. Vi hjælper dig med at finde den rigtige udbyder, i forhold til pris og dine behov, til at hoste din hjemmeside.

 

Vi hjælper med

    arrow
  • hjemmesiden udtryk, opbygning og informationsindhold
  • arrow
  • udvikling og implementering
  • arrow
  • hosting